Klimatske naprave

Zagotovite si energetsko varčno klimatsko napravo in prihranite pri hlajenju prostorov. Z takšno klimatsko napravo lahko z minimalnimi stroški grejete prostore v prehodnem obdobju. Prodajamo in montiramo klimatske naprave svetovno priznanih proizvajalcev  Daikin in Mitsubishi.

Centralno ogrevanje

Imamo večletne izkušnje z izdelavo celotnih sistemov centralnega ogrevanja in servisiranjem ogrevalne tehnike svetovno znanih proizvajalcev. Z uporabo različnih tehnologij smo opremili že precej poslovnih in stanovanjskih objektov po vsej Sloveniji.

Toplotne črpalke

Naša ponudba zajema toplotne nizkotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma LT in visokotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma HT svetovno priznanega proizvajalca Daikin in toplotne črpalke Slovenskega proizvajalca Termotehnika pod blagovno znamko Kronoterm. Ob nakupu toplotne črpalke vam zagotovimo tudi strokovno montažo celotnega sistema za ogrevanje in hlajenje prostorov.

Prezračevanje

V zadnjih letih se je z gradnjo nizkoenergetskih stanovanjskih hiš povečalo povpraševanje po centralnih prezračevalnih sistemih. V novogradnjah je vgradnja centralnega prezračevalnega sistema z vračanjem toplote smiselna in upravičena. Prispeva k večjemu udobju bivanja in energetski učinkovitosti. Izvajamo podometne in nadometne centralne prezračevalne sisteme. Uporabljamo prezračevalne naprave in instalalacijske materiale visoke kvalitete in renomiranih proizvajalcev.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.